Двама юноши от  кадетската гартнитура на  Тунджа-Ямбол са с повиквателни за националния отбор.На лагер заминават  Александър Матушев и Николай Михайлов.Включването на двете момчета в представителната гарнитура на страната е признание за местната школа и за работата на треньорите Здравко Янчев и Валери Бъчваров.

 

 

 

5 коментара

  1. Боков казва:

    Как да няма школа ? Павел капитан в Румъния, Павлин водещ реализатор в лукойл, Раднев беше капитан на Берое , а вие плюете тука , това че оправата на мъжкия тим не бива и ги пуска с лека ръка да си ходят не значи че нямаме таланти. Ако си оберем кадрите от другите отбори спокойно можем да се борим за 4 а защо не и 3 място. Успех на двете деца и дано не четат глупостите ви!

    • anonimen казва:

      е ставате смешни стига с Павел и Павлин колко години минаха от тогава Мартин за какъв играч го броиш

    • anonimen казва:

      нищо общо с ръководството няма Павлин излезе оше малък от Ямбол той беше дете и добре че замина иначе нямаше да бъде това което е .Съжелявам но мисля че след 14 год нещо в треньорите е проблема нямаме добри треньори за след 14 год.

  2. anonimen казва:

    абе хора не ви ли омръзна да хвалите Ямболската школа която от години вече я нямаме тия двамата ги извикаха и миналата година само ми кажете колко мачове имат за националния те бяха ако не се лъжа само в разширения състав и тази година ще е така.Хайде да не се заблуждаваме Мотушев по има някакви баскетболни движения и качества ама Михайлов….само височина но тя не е достатъчна. Нали видяхме отбора на Бъчваров преди 2 години беше най -добрия биеше наред и кой ставаше за големия баскетбол, той Росен имаше качества че не стана а тия ….не са лоши момчета но не са за големия баскетбол нека да говорим истината стига само хвалби и накрая и мъжки баскетбол няма

    • anonimen казва:

      да бе то големи приказки като се замисля наистина от години говорят за школи таланти а един няма да играе

Остави коментар