Гардът на Ямбол Пламен Алексиев напуска ямболския клуб официално-това бе съобщено на специално свикана за случая пресконференция ,на която президентът на ямболския клуб-Валентин Ревански съобщи за раздялата на играча с клуба.Като причина за раздялата на Алексиев с Ямбол се посочи неотложна семейна причина,поради която Пламен не може  да остане в Ямбол.Г-н Ревански изтъкна ,че ръководството на клуба е направило необходимото ,за да бъде максимално лоялно и коректно към баскетболиста и му е влязло в положение.За Валентин Ревански докато е бил играч на Ямбол Пламен се е справял много добре със задълженията си и на него се е разчитало и в по-дългосрочен аспект,но заради непредвидено възникналите обстоятелства ,ръководството проявява разбиране и освобождава Алексиев по взаимно съгласие.Самият играч също присъства  на пресконференцията и обясни ,че в Ямбол се е чувствал добре и е силно впечатлен от  коректността на ръководството на ямболския клуб  и от отношението на фенове и общественост към отбора.Наставникът на Ямбол Иван Чолаков сподели,че сега ще му бъде далеч по-трудно  в предстоящите мачове с оглед комплектоването на отбора,но според него отбора има възможности и потенциал да  се справи със ситуацията и има изпълнители  ,които ще запълнят липсата на Алексиев. Вероятно ще се търси и ново попълнение до края на трансферния прозорец ,който затваря в края на януари догодина.

 

64 коментара

  1. Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I am going to return once again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

  2. This piece of writing will help the internet visitors for creating new website or even a weblog from start to end.

  3. Heya! I know this is sort of off-topic but I needed to ask. Does running a well-established website such as yours take a large amount of work? I’m brand new to writing a blog however I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

  4. Hi, I do believe your blog could possibly be having internet browser compatibility problems. When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Aside from that, fantastic site!

  5. Hi mates, its wonderful paragraph concerning teachingand fully explained, keep it up all the time.

Остави коментар